X

Bulevardul 15 Noiembrie nr. 102 - Brasov, Romania +40 755 49 85 24 office[@]ideeaone.ro

impress the world with something different now

web design

din proiectele noastre

web design

Intr-o lume in care internetul reprezinta o necesitate si milioane de utilizatori aleg sa il foloseasca in cautarea de servicii si produse, este firesc ca orice afacere doreste sa se dezvolte si online. Achizitionarea de produse online este comoda si facila. In timp ce ar trebui sa mergem din magazin in magazin pentru a ne face o idee asupra unor produse sau preturi, internetul ne ofera posibilitatea de a naviga pe diferite magazine virtuale, direct din confortul casei noastre.
Ai nevoie de o firma de web design!
Fara acest serviciu nu puteti exista online. Toate paginile unui site contin link-uri, poze, butoane, informatii, iar crearea lor are la baza munca unei companii. ideeaOne este specializata in crearea site-urilor de diferite tipuri si crearea magazinelor online.

creare site-uri de prezentare

Site-urile de prezentare sunt in general site-uri simple, cu un numar mic de pagini. Sunt ideale pentru firmele care doresc sa isi prezinte serviciile pe care le ofera sau produsele pe care le comercializeaza.
Crearea site-urilor de prezentare poate implica si un modul de administrare (CMS), la cerinta clientului. In acest mod, detinatorul site-ului poate updata orice informatii, oricand doreste.

creare magazin online

Magazinele online sunt din ce in ce mai populare si utile, reprezentand un avantaj real atat pentru detinatori cat si pentru utilizatori. Exista nenumarate magazine online, insa nu toate sunt la fel de accesate. O prima diferenta consta in structura si design. Utilizatorii nu vor fi niciodata interesati sa comande un produs online daca pagina nu este bine organizata si impartita pe categorii relevante.
Firma noastra creeaza magazine online pentru orice domeniu de activitate si garanteaza un design atractiv, modern si o structura usor de inteles si navigat.

creare site-uri pentru mobil

Optimizarea site-ului pentru telefoanele mobile inseamna extinderea potentialului de a capta atentia si interesul utilizatorilor de mobile. Din acest punct de vedere, putem spune ca tehnilogia ne-a pus la dispozitie o metoda extrem de simpla de a ne interesa de anumite servicii sau produse direct de pe telefonul mobil, oriunde si oricand avem nevoie. Un site responsive, ce se adapteaza oricarui ecran, cu siguranta va creste numarul de potentiali clienti.
Fie ca detineti deja varianta desktop sau deja dezvoltati un website, ideeaOne poate adapta platforma in varianta mobila sau poate crea una de la zero. Viziunea clientilor conteaza mult pentru noi, astfel ca suntem atenti la toate detaliile, pentru a le asigura generarea de profit.

platforme & soft-uri de gestiune

Soft-ul de gestiune poate fi o aplicatie online (PHP, MySQL) sau de sine statatoare (C++, Java). Un soft de gestiune lucreza de regula cu baze de date si poate avea atat functionalitati reduse, cat si foarte complexe. ideeaOne realizeaza platforme si soft-uri de gestiune la comanda, utilizand tehnologii de actualitate.

Web Design