X

Bulevardul 15 Noiembrie nr. 102 - Brasov, Romania +40 755 49 85 24 office[@]ideeaone.ro

impress the world with something different now

productie media

din proiectele noastre

productie media

spoturi TV

Spoturile TV sau radio reprezinta un mijloc de informare in masa, prin intermediul carora putem transmite diferite mesaje. Fie ca vorbim de o lansare, promovarea unei marci, prezentarea unui anumit produs, serviciu sau locatie, cu noi imaginea ta denota calitate.

Mentinem viziunea clientilor si dezvoltam in paralel un concept creativ, impartasind in final acelasi scop. Scopul nostru este sa sporim afacerile clientilor, prin realizarea unor spoturi impresionante, care sa trezeasca si sa mentina interesul consumatorilor.

filme de prezentare

Filmele de prezentare reprezinta cea mai buna modalitate de a face publicitate unei firme. Aceste filme pot fi vizionate pe orice tip de device conectat la internet, televizor, prezentari si proiectii multimedia si multe altele.

Prin intermediul filmelor de prezentare putem afisa un business in doar cateva minute, captand cele mai importante servicii prestate sau produse, intr-un mod atractiv pentru consumatori.

exemple tipuri de filme de prezentare:

  • film de training
  • film de vanzari
  • film de promovare
  • film prezentari produse
  • film evenimente corporate
  • reportaje & interviuri

sedinte foto

Sedintele foto sunt utilizate de obicei in industria modei, unde un model pozeaza pentru un fotograf intr-un studio. In cadrul unei sedinte foto se fac multe poze, urmand sa fie alese si pastrate doar cele mai bune

De-a lungul timpului, scopurile unei sedinte foto s-au mai schimbat , astfel ca in prezent exista un numar mare de cereri cu sopul de promovare personala, amintiri de familie si multe altele.

Compania noasta va pune la dispozitie si acest tip de serviciu si promite o colaborate completa, alaturi de rezultate satisfacatoare.