X

Bulevardul 15 Noiembrie nr. 102 - Brasov, Romania +40 755 49 85 24 office[@]ideeaone.ro

impress the world with something different now

seo

din proiectele noastre

seo

Search Engine Optimization, in traducere optimizare pentru motoarele de cautare, are ca scop marirea traficului calitativ al unui site. SEO implica o serie de operatii in vederea cresterii pozitiilor unui site web in lista de rezultate ale cautarilor, pentru anumite cuvinte cheie sau expresii cheie, relevante din punct de vedere al afacerii respective.
De cele mai multe ori, daca dorim sa aflam o informatie, sa cumparam ceva sau sa gasim un profesionist dintr-un domeniu anume apelam la Google. Prin urmare cei cu firme si site-uri sunt direct interesati sa apara in rezultate, atunci cand cineva cauta servicii sau produse similare cu cele pe care ei le ofera. O buna pozitie in afisarile motoarelor de cautare poate insemna mai multi vizitatori si automat mai multe vanzari.
Optimizarea seo ne ofera un grup targetat de utilizatori. Vom iesi doar in fata celor interesati, deoarece ne vor vedea site-ul exact atunci cand fac o cautare cu intentia de a gasi acel produs sau serviciu pe care il oferim.

optimizare SEO

Obiectivul nostru este: Top 10 Google
SEO implica doua moduri principale de promovare a unui site:

 1. Optimizarea On-Site - consta in modificarea si cosmetizarea paginii fizice la nivel de cod si mai putin la nivel estetic, dupa ultimele standarde impuse de algoritmul de cautare Google
 2. Optimizarea Off-Site - implica popularizarea paginii pe internet, realizata prin construirea de back-linkuri catre site-ul clientului, crearea de continut unic la nivel de articole bi-saptamanale din domeniul de referinta, bloguri si directoare de articole adiacente.

cum procedam?

 • analizam site-ul gratuit
 • alegem impreuna cu clientul o lista de cuvinte cheie sau fraze continand cuvinte cheie (minim 5)
 • adaugam site-ul in principalele motoare de cautare (Google, Yahoo, Bing) in cazul in care site-ul este nou si nu este inca indexat
 • efectuam optimizarea on-site (meta tag-uri: titluri diferite pentru fiecare pagina in parte, meta keywords, description, alt tags, validare cod html, formatare text, fisierul robots.txt, sitemap)
 • scriem articole relevante site-ului, ce contin cuvinte cheie si backlink-uri catre site
 • Website Feeds - inscriere manuala in Google
 • Social media - Social Sharing, Social Bookmarking, Facebook, Google+, Twitter, Pinterest
 • Administram campanii de promovare pe Facebook sau Google adwords (campaniile sunt optionale, iar pretul se stabileste in functie de concurenta, alaturi de client)
 • Monitorizam rezultatele si oferim rapoarte saptamanale

marketing online

La fel ca si in viata reala, unde o companie poate ajunge sa dea faliment din cauza lipsei de clienti, acelasi sfarsit nedorit il poate avea orice business in lumea digitala in lipsa unei bune promovari. Astfel ca publicitatea devine la un moment dat un lucru necesar. Campaniile de marketing online sunt recomandate in special in domeniile in care concurenta este foarte mare.

cum procedam?

 • analizam in detaliu competitorii si potentialii clienti
 • identificam locurile potrivite desfasurarii campaniei, bazandu-ne pe cele care ar avea cel mai mare randament
 • stabilim pedioada campaniei, nivelul ideal de investitie si beneficiile
 • la sfarsitul campaniei, intocmim un raport complet

social media

Social Media joaca un rol important in strategiile de optimizare seo. Pentru rezultate eficiente, un site trebuie sa fie prezent pe toate canalele mari de Social Media. Putem descrie Social Media ca pe o lume dinamica, unde toate lucrurile se intampla in timp real, iar oamenii interactioneaza constant. Tocmai din acest motiv, trebuie sa avem activitate constanta pentru a ne face cunoscuti rapid, in fata utilizatorilor potriviti.

seo & social media fac echipa buna

Prin Social Media poti obtine un numar mare de vizitatori, care se pot transforma usor in clienti. De asemenea, semnalele sociale reprezinta o alta metoda de construire a backlinkurilor. Este important sa avem pe site butoane aferente canalelor de Social Media, sa distribuim continut, sa putem obtine follow-eri si trafic real catre site.
“Pulsul” business-ului nostru se masoara prin Social Media!

SEO